DL'1 Villamossági Nagykereskedés
 
Visszáru, selejt jelentés  

Itt van lehetősége visszáru igényt benyújtani,
vagy hibás terméket jelenteni!
Kérem töltse ki a mezőket!

* Bizonylatszám:
* Számla kelt:
* Értesítési E-mail:
* Mit szeretne?
* Megerősítés:
Írja be az itt látható karaktereket a mezőbe!

Sablanok

 
Céginformáció  

A DL'1 Kft magyar tulajdonban lévő, 1994 óta működő villamossági nagykereskedés, amely jelenleg 50 fővel a magyar villamossági piac meghatározó szereplője. Viszonteladókat, kivitelezőket, beruházókat és üzemeltetőket lát el villamossági anyagokkal. A nagy szakmai múlttal rendelkező vállalkozás 3 telephellyel folytatja tevékenységét országszerte, így budapesti központunkon kívül már közvetlenül vásárolhatnak ügyfeleink miskolci és nyíregyházi üzleteinkben is.

A cég értékesítési filozófiája, a magyar piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodva minőségi termékeket, reális áron forgalmazni.

A DL'1 Kft. közel 200 termékcsoportot, több mint 60.000 féle terméket forgalmaz. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. A vállalat olyan a világon meghatározó márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a Bals ipari csatlakozók, Raychem kábelvégelzáró szerelvények, vagy az LG mágneskapcsolók, kismegszakítók, stb...

Telephelyeink és saját kiszállító autóink segítségével az ország egész területén jelen vagyunk, így a megrendelt és raktáron lévő termékeinket 24 órán belül díjmentesen* kiszállítjuk a vidéki és budapesti partnereknek egyaránt.

Ügyfélszolgálatunk minden munkanapon várja telefonos vagy elektronikus megrendelésüket. Internettel rendelkező ügyfeleink számára online megrendelésre is lehetőség van az internetes áruházunkon keresztül, ahol pontos készlet és árinformációt kaphat a keresett termékről.

Rugalmasságunkat és a családias hangulatú kiszolgálásunkat tapasztalja meg Ön is, amit a tulajdonosok munkában való aktív részvételével sikerül megvalósítani!

 
Segédletek  

Ebben a menüben néhány fontos műszaki paramétert találhatnak a szakik, melyek megkönnyíthatik a dolgukat!

 
Statisztika  

Az elmúlt 7 nap látogatási grafikonja:

58
414
209
244
475
357
335
09.27
K
09.26
H
09.25
V
09.24
Szo
09.23
P
09.22
Cs
09.21
Sze

Az oldal 2 461 napja azaz 6,7 év érhető el, ez idő alatt 476 335 alkalommal látogatták az oldalt, átlagosan napi 194 alkalommal! Google PageRank

 
Vendégkönyv  

Amennyiben észrevétele, panasza vagy csak véleménye van cégünkkel kapcsolatban, azt megírhatja nekünk vendégkönyvünkben melyet az alábbi ikonra kattintva éri el:

 
 
Szállítási határidők  

Kérjük üsse be megrendelésének számát, és lekérheti a termékek várható beérkezését! A lekérdezés pár percbe telhet, kérjük türelmesen várja meg amíg a lista elkészül! 
OSRAM lámpatest akció  

Akció kezdete: 2016-09-22 Akció vége: 2016-10-22

OSRAM LEDVANCE lámpatestekAz akciók megtekintéséhez kattints ide!

 
Loxone termékek  

Megjelenés: 2016-05-12 Érvényesség: 2016-12-31

Loxone termékek már elérhetőek cégünk kínálatában is!Az újdonságok, információk megtekintéséhez
kattintson ide!

 
Minőségi tanúsítványok  

Cégünk által forgalmazott gyártók termékeiről szóló minőségi tanúsítványokat itt tudja letölteni:

Minőségi tanúsítványok

 
Hírlevél  


Feliratkozás      Leiratkozás

 
 
BALS

LG

Akciók