DL'1 Villamossági Nagykereskedés
 
Visszáru, selejt jelentés  

Itt van lehetősége visszáru igényt benyújtani,
vagy hibás terméket jelenteni!
Kérem töltse ki a mezőket!

* Bizonylatszám:
* Számla kelt:
* Értesítési E-mail:
* Mit szeretne?
* Megerősítés:
Írja be az itt látható karaktereket a mezőbe!

Sablanok

 
Céginformáció  

A DL'1 Kft magyar tulajdonban lévő, 1994 óta működő villamossági nagykereskedés, amely jelenleg 50 fővel a magyar villamossági piac meghatározó szereplője. Viszonteladókat, kivitelezőket, beruházókat és üzemeltetőket lát el villamossági anyagokkal. A nagy szakmai múlttal rendelkező vállalkozás 3 telephellyel folytatja tevékenységét országszerte, így budapesti központunkon kívül már közvetlenül vásárolhatnak ügyfeleink miskolci és nyíregyházi üzleteinkben is.

A cég értékesítési filozófiája, a magyar piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodva minőségi termékeket, reális áron forgalmazni.

A DL'1 Kft. közel 200 termékcsoportot, több mint 60.000 féle terméket forgalmaz. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. A vállalat olyan a világon meghatározó márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a Bals ipari csatlakozók, Raychem kábelvégelzáró szerelvények, vagy az LG mágneskapcsolók, kismegszakítók, stb...

Telephelyeink és saját kiszállító autóink segítségével az ország egész területén jelen vagyunk, így a megrendelt és raktáron lévő termékeinket 24 órán belül díjmentesen* kiszállítjuk a vidéki és budapesti partnereknek egyaránt.

Ügyfélszolgálatunk minden munkanapon várja telefonos vagy elektronikus megrendelésüket. Internettel rendelkező ügyfeleink számára online megrendelésre is lehetőség van az internetes áruházunkon keresztül, ahol pontos készlet és árinformációt kaphat a keresett termékről.

Rugalmasságunkat és a családias hangulatú kiszolgálásunkat tapasztalja meg Ön is, amit a tulajdonosok munkában való aktív részvételével sikerül megvalósítani!

 
Segédletek  

Ebben a menüben néhány fontos műszaki paramétert találhatnak a szakik, melyek megkönnyíthatik a dolgukat!

 
Statisztika  

Az elmúlt 7 nap látogatási grafikonja:

200
204
140
213
219
226
232
11.24
H
11.23
V
11.22
Szo
11.21
P
11.20
Cs
11.19
Sze
11.18
K

Az oldal 1 788 napja azaz 4,9 év érhető el, ez idő alatt 285 052 alkalommal látogatták az oldalt, átlagosan napi 159 alkalommal! Google PageRank

 
Vendégkönyv  

Amennyiben észrevétele, panasza vagy csak véleménye van cégünkkel kapcsolatban, azt megírhatja nekünk vendégkönyvünkben melyet az alábbi ikonra kattintva éri el:

 
 
Szállítási határidők  

Kérjük üsse be megrendelésének számát, és lekérheti a termékek várható beérkezését! A lekérdezés pár percbe telhet, kérjük türelmesen várja meg amíg a lista elkészül! 
HAUPA szortiment dobozok  

Akció kezdete: 2014-05-22 Akció vége: 2015-05-28

HAUPA szortiment dobozok akció!Az akciók megtekintéséhez kattints ide!

 
Visszáru kezelés  

Megjelenés: 2013-01-17 Érvényesség: 2014-12-31

Tisztelt Partnerünk!

2013 február 4-től új visszáru kezelési metódust vezet be cégünk. A visszáru kezelés eddig szabályozatlan módon zajlott, amit szeretnénk megváltoztatni.

A szabályozás célja kettős:

 • Vevői oldalról egyértelművé válik mi az ügymenet, másrészt kiszámíthatóvá válik melyek azok a termékek amelyeknél „nagyvonalúan” lehet rendelni és melyek azok, amelyeket csak megfontoltan, biztos specifikáció vagy a Megrendelőtől rendelkezésre álló írásos megrendelés esetén célszerű megrendelni. Célravezető és sok félreértés elkerülhető lenne ha minden rendelésnek írásos nyoma lenne.
 • Nagykereskedői oldalról szeretnénk elkerülni a problémás eseteket. Egyrészt ki viseli a veszteséget, azaz az elfekvő készlet értékének súlyát egy-egy téves, lemondott rendelésnél? Másrészt gyorsítja a munkánkat, ha nem a napi kiszolgálást kell félbeszakítani visszáru kezeléssel, hanem akkor foglalkozzunk ezzel, amikor nincs vevőkiszolgálás.

 • Visszavételi feltételek:
  • Alapfeltételek, minden visszárunál:
   • Nálunk vásárolt terméknek kell lennie
   • Az általunk kiállított számla, vagy szállítólevél teljesítési dátuma nem lehet 30 napnál régebbi. Ennyi időnek elégnek kell lennie – még kivitelezők esetén is – annak eldöntésére, szükség van-e az árura. Minél később fordulunk a gyártókhoz visszáru igénnyel, annál nehezebb a mi dolgunk is.
   • Árut csak eredeti, sértetlen és tiszta csomagolásban tudunk visszavenni.
  • Amit megfontolás nélkül visszaveszünk:
   • Raktári tétel (Vevői oldalról tekintve, amit azonnal raktárról tudtunk adni)
   • Nem raktári termék esetén, a Vevő a Gyártóval közvetlenül egyeztetett és a Gyártó írásban hozzájárult a visszavásárláshoz.
  • Amit csak megfontolás után tudunk visszavenni:
   • Nem állandó raktárkészleti termék. Ebben az esetben háromféle döntés születhet:
    • 1. visszavesszük eladási áron
    • 2. csak csökkentett áron tudjuk visszavenni, mivel a gyártó is ezt teszi
    • 3. nem tudjuk visszavenni
  • Amit szinte biztosan nem tudunk visszavásárolni:
   • Méretre vágott kábelek
   • Készre szerelt elosztó szekrények
   • Külön vevői rendelésre behozott import termékek
  Ezen termékek esetén bizományosi értékesítésről, vagy jelentős árcsökkentést tartalmazó megegyezésről lehet szó.

  Ügymenet:
  • A visszáru igényt a www.dl1.hu honlapon elérhető visszáru igénylés menüpont alatt lehet elektronikus úton benyújtani, amiről azonnal kap egy visszaigazolást.
  • E-mailen ill. faxon is leadhatja visszáru igényét, melyhez a szükséges formanyomtatványt letöltheti honlapunkról, vagy kérheti ügyfélszolgálatunkon, ahol segítenek kitölteni, ha szükséges. A ily módon beérkezett igényeket, minden hónap első hetében dolgozzuk fel.
  • Az egyedi elbírálásra minden hónap harmadik hetében kerül sor, mert nekünk is egyeztetünk kell a gyártókkal.
  • Elbírálás után értesítést küldünk a végeredményről, mely alapján havonta egyszer történik a tényleges visszavétel.
  Figyelem:
  • A raktárnak a továbbiakban nem lesz lehetősége a Visszárut engedélyező dokumentum hiányában árut visszavenni. (Nem lesz jogkörük ilyen bizonylat elkészítésére.)
  • A gépkocsivezetőink és a futárszolgálat szintén csak a mi általunk kiállított Visszáru dokumentummal hozhatnak vissza árut.
  Köszönjük a figyelmüket és a megértésüket az új rendszerrel kapcsolatban.

  Láng Béla
  ügyvezető


  Az újdonságok, információk megtekintéséhez
  kattintson ide!

   
  Minőségi tanúsítványok  

  Cégünk által forgalmazott gyártók termékeiről szóló minőségi tanúsítványokat itt tudja letölteni:

  Minőségi tanúsítványok

   
  Hírlevél  


  Feliratkozás      Leiratkozás

   
   
  BALS

  LG

  Akciók